Hey peeps

Puteri Nur Aisyah. will turn up 16 this coming December. have crush on Nazdmi.

Credits

skins; cloud; inspiration;
Don't remove the credits

older newer

PHONE TO SOLD

hi brother , sister ,abg long , kak long , abg yong , kak yong , ayahda dan yg seangkatan dgn ya . k k . sile bace tittle post kali neh . wahhhhh sgt unik kan ? ;p

k mcm neh . aku baru join online business neh dgn shafiq #Cicy's boyfriend . aku mcm one of the sub agent lahh . and ni banyak promote kad FB and kalau nakk tgk lagi banyak . tuu click button sebelah tuu atas gamba burung twitter . tu FB kitee <3

so let we start it !


blackberry curve 3g


yang atas ni nama penuh dia blackberry curve 9300 3g nama pendek die  curved 3g ><

- PRICE RM 890
- 12 MONTH WARRANTY
-ORIGINAL AND NEW ONE #takk main lah yang second hand ni wehh ;p
-SMS, MMS, Email, and IM
-3G, Bluetooth and Wi-Fi802. 


blackberry bold 9000 
nama penuh beliau blackberry bold 9000 nama HOT bold 1.


-BLACKBERRY 9000 BOLD 1
- RM 659
-GRPS,EDGE.3G.WLAN.BLUETOOTH,USB


for more detail click HERE

bold 2
-BLACKBERRY 9700 BOLD 2
-RM900
-GPRS , EDGE , WLAN, BLUETOOTH 


read more-->BOLD 2

bold 3

- BLACKBERRY BOLD 9780 3
- RM 1 499
- GPRS , EDGE,3G,WLAN,BLUETOOTH

more detail - HERE 

also available
-HTC 
-SONY ERICSSON
-SAMSUNG
-iPHONE 
okay , ini antara yg ade . banyak lagi jenis2 phone yg ade . nakk yg mana ? sebutt jeh . tapi tolong lah jgn mintakk 3310 or butterfly . tu mmg species susah nakk cari -.- 

Harga boleh runding lagi . penghantaran terus . means , kiteorang face to face dengan costumer lah . takk de postage and whatsoever . pembayaran boleh   runding nakk mcm mana :'D 

for more info contact facebook SHAFIQ HARITH or cal his number 0142205568 .
sekian terima kasih :')

P/S : semua phone yg kami jual , original dan baru BUKAN SECOND HAND .

an addition .  

kami juga mencari phone second hand untuk di trade in . kami ambil dengan harga yang tinggi . tapi bergantung pada keadaan phone tu juga :') 

Tuesday, 18 October 2011 Add Comment [6]