Hey peeps

Puteri Nur Aisyah. will turn up 16 this coming December. have crush on Nazdmi.

Credits

skins; cloud; inspiration;
Don't remove the credits

older newer

tanda-2 couple curang

 sebenarye takk de keje neh . sbb tuh pegy search kad google pasal bende bende neh . *walaupun single nakk thu jugakkkkkkkk :DD



1.Berubah laku terhada pasangan
-kebanyakkan lelaki memiliki tabiat tersendiri dlm perhubungan dan anda mendapati bhw si dia tidak lagi melakukannya sejak kebelakangan ini.Adakah kelakuannya pelik dari kebiasaan?adakah si dia menatap mata anda apabila anda berbual dengannya?jika si dia bertandang ke tmpt anda,apakah die berjalan dan kemudiannya memegang tangan anda ataupun tidak lagi memperdulikan kehadiran anda?fkr fkrkan lah.

*nih danish dgn aku pernah die mcm nak takk nakk jeh layan akuu . mase tuh aku rase nakk lempang muke die bertubi tubi pun ade -.-

2.saya.saya dan saya
-apabila berbual bual si dia tidak lagi menggunakan perkataan 'kita'berbanding biasa.apa sja yang diperkatakannya lbh kpd mementingkan keperluan dan kehendak dirinya sendiri.lelaki sebegini sebnarnya tidak lg menumpukan sepenuh perhatian kpd anda.mungkin ada perkara lain yg telah mengalih tumpuan sejak kebelakangan ini.boleh jd si dia telah pun bertemu gadis lain yg jauh lbh baik ataupun si dia telah tawar hati dan tidak lg memiliki perasaan istimewa terhadap anda.

*takk ade pulok ase yee . :D

3.Tidak sukakan gaya anda.
-cuba anda perhatikan si dia tatkala keluar membeli belah.adakah dia memncadangkan anda supaya membeli pakaian yg berlainan drpd yang anda selalu pakai?ataupun si dia selalu meluahkan rs tidak selesadgn penampilan anda?ini blh dijadikan antara petanda bhw lelaki tersebut sudah tidak berminat dgn diri anda lg.

*neh mmglah die takk de ckp . die ckp aku pakai mcm endon aku pijak kaw kang -.- # rase ye every time keluar aku okayy jeh  just sekali jeh die tegur sbb muke aku mcm org takk mndi . yelaa aku make-up sikit pun takk

4.Tidak lg menghubungi
-sibuk bekerja bukan lg sesuatu alasan utk tidak menghubungi teman istimewa anda pada setiap hari.menerusi perantara komunikasi canggih hari ini sperti telefon bimbit,internet,emel dan sbgainya seharusnya memudahkan anda menitipkan khabar buat si dia yang tersyg.jika teman anda sering terlupa menghubungi sama ada die benar2 terlupa atau sengaja berbuat demikian.teknologi sepatutnya dimanfaatkan sepenuhnya.

*die pernahh buaddddddddddddd :( kadang-2 seminggu tak mesej takkc call . ape rase ? sedih kan ?

5.sukar utk dijejaki
-pernah atau tidak anda berhadapan dgn situasi yg mana teman lelaki anda enggan menjawab panggilan telefon yg diterima apabila berada di sisi anda?adakah dia dengan pantas menyembunyikan email atau apa saja yg sedang dilakukannya sewaktu melayari intenet?maknanya dia sedang menyembunyikan sesuatu drpd pengentahuan anda.*takk pernahhhhhhhhh :))

6.asyik bergaduh
-bergaduh itu pengikat kasih sayang.tetapi jika berlanjutan tnpa kesudahannya ia bukan sahaja boleh memburukan keadaan bahkan merumitkan lg perhubungan cinta anda berdua.cari jln penyelesaian terbaik dan kaji sama ada perkara yg menjd bhn tikaman lidah itu berbaloi ataupun tidak sebelum mengakhiri perhubungan.

*ehh takk takk ! kami gaduh pun bape kali jeh dlm 2-3 kali jeh punn :) tapy kalau bukan aku mulekan , musthil die nakk mule kan :DD

7.tidak lg galak berbual
-perbualan anda berdua semakin hari semakin hambar dan tiada isi langsung.si dia tidak lg suka memperkatakan dgn lbh lanjut ttg sesuatu perkara berbanding dahulu.dia akan memberikan bermacam macam alasan agar anda tidak mengajaknya utk berbuat panjang.

*ade :'( last jumpe die jemput aku balek tuisyen . kiteorg takk ckp sgt . kalau dulu pokpek pokpek mulut kiteorg . since that day kiteorg jarang ckp .

8.tiada masa hadapan.
-perhubungan yg serius perlu ada perancangan utk hidup bersama iaitu perkahwinan.kenal pasti hala tuju dlm perhubungan anda.sudah tentu anda tidak mahukan cinta anda kecundang di tgh jalan bukan?jika si dia secara terang terangan tidak mahu berkahwin dgn anda.inilah masa yg sesuai utk anda menilai semula perhubungan anda bersamanya,kesimpulnya jgnla membuang masa dgn cinta yg tiada matlamat....

*memang mustahillah lah ngokk




kalaw nakk tahu lagy cari kad google sane . berlambak

Sunday, 21 August 2011 Add Comment [0]