Hey peeps

Puteri Nur Aisyah. will turn up 16 this coming December. have crush on Nazdmi.

Credits

skins; cloud; inspiration;
Don't remove the credits

older newer

blog baru :DD

bace tittle tuhh BLOG BARU manee pegy blog lame aku http://namasayaputryy.blogspot.com/ tuu ? oke oke . sebenar ye mcm nehh . blog lamee tuh gune format 2006 sbb tgn aku pegy gatal-2 tukar ke old template *standard budakk dulu dulu takk rety gune blogg >.<* lepas tuu nakk tukar balik yg format baruu takk retyy . kemudian yee buadlah blog baru gun email yg blog lame . tah ape masalah ye teruss tak bole bukak blog lame selepas register blog baru . sedihh kan ? nangiss laa :'(


mcm tuh la ceritee die . and now I really my old blog :( tapyy tak pe lah kan sbb aku mmg dah lame niat nakk buad blog baru :') dan dannnnn name blog neh RYRISH .gabungan name putryy-danish . bunyi mcm takk masukk jeh kan ? org hebadd bolee jeh buad *perasan sebentar xDD* tuh jeh lah untuk introoo kayboiiiii


Sunday, 21 August 2011 Add Comment [0]